Mandlová zrnková aroma káva KOFISHOP
Zrnková káva, 100% Arabica s přírodním mandlovým aroma. Středně silná krémová káva s bohatou vůní oříšků a marcipánu. Mandlové aroma potěší všechny vaše smysly. Nejprve ucítíte chuť kávy a na závěr lahodné tóny mandlí.
Spojení kvalitní zrnkové kávy s přírodním mandlovým aroma je naprosto smyslným zážitkem. Díky našim aroma kávám se stane prožitek z kávy ještě intenzivnějším. Užijte si svoji chvilku pohody s naší vynikající kvalitní kávou.
Stoprocentní Arabica s mandlovým aroma je dokonale vyvážená, jemná a mírně nasládlá. Acidita u této kávy je velmi nízká, takže si na ní pochutná opravdu každý. A co víc – pokud jste zvyklí si kávu doslazovat, díky aroma kávám možná změníte názor a cukr už nebudete potřebovat.
#ShowMore#
Proč právě mandle
Mandle mohou mít mnoho podob a již od nepaměti jsou velmi oblíbenou pochoutkou. Z mandlí se též vyrábí marcipán, který má nezaměnitelnou chuť a vůni. I v naší mandlové aroma kávě můžete ucítit příjemnou vůni po marcipánu. Mandle propůjčují kávě svoji jemnou hořkou notu, která probudí všechny vaše smysli. Zrnková káva s mandlovým aroma je středně silné intenzity, krémová s bohatým aroma, které jistě osloví všechny milovníky oříšků.
Cesta kávového zrna
Mandlová zrnková káva je 100% Arabica, která pochází z Jižní Ameriky, konkrétně z Brazílie a Kolumbie. Kvalita dobré kávy začíná nákupem zelených, ještě nepražených zrn. Naši partneři kladou velký důraz na osobní výběr surovin, který jde ruku v ruce s FAIR TRADE. Nakupují a zpracovávají pouze vysoce kvalitní zboží. To znamená, že se nakupuje jen káva, jejíž plody byly šetrně sklizeny. Dalším podstatným faktorem je i šetrné zpracování, na němž si u nás rozhodně dáváme záležet.
Správná příprava
Chuť a prožitek z kávy také ovlivňuje způsob přípravy a správná konvička. Kávu namelte na požadovanou hrubost. Na jeden šálek kávy použijte alespoň 1,5–2 kávové lžičky (přibližně 7 g) mleté kávy. Tu pak zalijte vodou o teplotě cca 95 °C.
Máte-li doma automatický kávovar na zrnkovou kávu, i v něm můžete naše aroma kávy připravovat. A pokud si rádi pochutnáváte na cappuccinu či latté, chuť kvalitního mléka nebo přidání smetany přírodní aromata jen umocní.
Nejvhodnější použití: Empot konvička, filtrovaná káva, French Press, automatický kávovar na zrnkovou kávu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.